Om Liga Syd

Hvad vil vi?
Liga Syd er en forening, der vil bidrage til et aktivt lokalsamfund i Silkeborg Syd. Vi gennemfører selv aktiviteter for at styrke lokale fællesskaber. Og vi supplerer og samspiller med andre aktører i vort lokalområde. Sammen dyrker vi medborgerskab – og styrker trivsel og fællesskab, der gør det sjovere at bo i Silkeborg Syd.

Vore aktiviteter
Du finder vores aktivitetskalender under fanebladet ”Kalender”. Det er tanken at yderligere aktiviteter kan komme til i takt med at aktive medborgere tilbyder sig som tovholder for en ny aktivitet. På denne måde skal vejen mellem ide og handling gøres kortest mulig.

Hvem er vi?
Initiativet til foreningen er taget af en håndfuld borgere, der i 2014 gennemførte en håndfuld enkeltstående aktiviteter: – rensning af grøftekanter, plante-byttedag, naturvandringer og løvfaldsmiddag. Vi fik også stablet denne hjemmeside på benene. Den er blandt andet tænkt som en fælles nyhedsflade og opslagskalender for hele området.

Hvad er vi ikke?
Vi er ikke et alternativ til de fire lokalråd eller til det eksisterende foreningsliv i Silkeborg Syd. Tværtimod, så ønsker vi at understøtte og samarbejde med alle andre aktører for ved fælles indsats at øge aktivitetstilbuddene i vores fælles lokalområde.

Medlemskab?
Alle borgere, institutioner og virksomheder med tilknytning til vores lokalområde er meget velkomne som medlemmer af Liga Syd. Med et kontingent på kr. 100 årligt medvirker du til at finansiere foreningens aktiviteter. Bliv medlem

Alle medlemmer får tilsendt Liga Syds nyhedsbreve pr. mail, når de udkommer.

Vi håber at se dig som deltager ved fremtidige aktiviteter i Liga Syd – og gerne som medlem af  netværksinitiativet …